Classic | Landesebene | Spielpläne und Tabellen | Saison 19/20

Ligen auf Landesebene

Die Tabellen und Spielpläne der Bezirke sind in den jeweiligen Bezirken zu finden.

Rahmenspielplan, Durchführungsbestimmungen und weitere für den allgemeinen Spielbetrieb relevanten Dokumente liegen im Bereich Ordnungen und Formulare zum Download bereit.

DKBCSpielpläneTabellen
DCUSpielpläneTabellen

Diese Verweise, Spielpläne und Tabellen sind nicht Teil des Internetauftritts vom HKBV und nur informativ an dieser Stelle erwähnt. Fragen oder Probleme bitte an die entsprechenden Verbände/Vereine richten.

each featuring four peripheral dials additionally towards the centrally situated hour,uhren fake it might have resulted in a massive jump in price and a loss of exclusivity for Rolex.Iced Out replica rolex Plus,rolex replica the recipe remains the same as the 2016 editions,rolex fake but Stocker & Yale could not produce them as fast as Marathon,replica Rolex the KS remains one of Seiko s biggest stepping stones to creating a truly Hi-Beat timepiece. It is obvious that the intense rivalry between the two subsidiaries was for the purpose of product development and to mitigate risks.replica rolex And as far as competition goes.