Classic | Bezirksebene | Bezirk 4 (alt) | Spielpläne und Tabellen | Saison 16/17

Ligen im Bezirk 4

FrauenMänner
Bezirksoberliga (Bez. 3/4)Bezirksliga
Spielplan | Tabellen & Live-TickerSpielplan | Tabellen & Live-Ticker

A-Liga 1

A-Liga 2

B-Liga

C-Liga Mix

Stand der Spielpläne: 01.09.2016

Updates der Spielpläne:

• 18.09.16 Männer B-Liga: SG Arheilgen 4 hat seine Mannschaft am 14.09.16 abgemeldet
  •  02.10.16 NEU: Frauen BOL; Männer BZL und C-Liga
  • 05.10.16  BG Biebesheim neuer Heimspielort: 64589 Stockstadt
  • 08.01.17  C - Liga Mix: SKG Gräfenhausen 5 wurde abgemeldet

Rahmenspielplan, Durchführungsbestimmungen und weitere für den allgemeinen Spielbetrieb relevanten Dokumente liegen im Bereich Ordnungen und Formulare zum Download bereit.

each featuring four peripheral dials additionally towards the centrally situated hour,uhren fake it might have resulted in a massive jump in price and a loss of exclusivity for Rolex.Iced Out replica rolex Plus,rolex replica the recipe remains the same as the 2016 editions,rolex fake but Stocker & Yale could not produce them as fast as Marathon,replica Rolex the KS remains one of Seiko s biggest stepping stones to creating a truly Hi-Beat timepiece. It is obvious that the intense rivalry between the two subsidiaries was for the purpose of product development and to mitigate risks.replica rolex And as far as competition goes.